O nama

Tvrtka je osnovana 1992. godine na tradiciji tvrtke TERA. Osnovna djelatnost bila je proizvodnja i servis PC računala.
Djelatnost tvrtke od 2010 g. je projektiranje, izgradnja i održavanje informacijskih sustava i mreža, baziranih na Linux i BSD platformama sa integracijom u Microsoft okruženja, virtualizacijske tehnologije, sustavi za pohranu podataka i napredno upravljanje klijentskim i serverskim operativnim sustavima.

Jedna od najvećih prednosti koju klijenti prepoznaju u radu sa nama je pružanje kompletnih rješenja za većinu IT potreba.

Nekada je važno da rješenje bude cjenovno prihvatljivo ili odmah spremno korisniku. Tada se predlaže gotovo rješenje, koje obično zadovoljava 80% njegovih potreba. Kada je važna efikasnost ili zadovoljavanje specifičnih potreba korisnika predlažemo optimizaciju postojećih rješenja ili izradu rješenja po mjeri.

Klijentima kojima imaju vlastitu serversku i mrežnu infrastrukturu pružamo usluge udaljenog administriranja i održavanja. Sistemske usluge se protežu na administriranje i održavanje klijentskih desktop računala, antivirusnu i backup zaštitu te ostale oblike IT podrške.